Baromi unalmas

Lehet, hogy csinálhatnám sokkal jobban... de így is élvezem minden pillanatát.

Kettő

1-kor még ébren voltam, 5:20-kor pedig már.

Átmentem futni, és a padon állva jöttem rá, hogy ez nem is egy hegyen sétálós hétvége lesz, ha a hevederek és a sisak is szóba került. Nem is tudom, akarom én ezt?

A másik meg, hogy úgy néz ki a sablonom, mint a gyengénlátók kedvére fejlesztett fekete-sárga., Ez ellen teszek majd, ha lesz időm.

Olyan képet lőttem este, ami hűha. Legszívesebben megmutatnám mindenkinek.

Sztereotipizáció

A nőknek az sem elég jó, ha az ember őszinte. Minden egyéb kinyilatkoztatás ellenére azt szeretitek, ha az ember hazudik, elhallgat, ferdít és letagad.

Kirányfi kell nektek fehér lovon, makulátlan múlttal, színpompás jelennel és fényes jövővel.

Ha meg ezt adod, akkor meg nem vagy elég rossz. Ugye legalább ti értitek ezt?

Mai vélmény:

én tényleg próbállak kedvelni...de ez a rengeteg nő, és ahogy a szexhez hozzáállsz  ( és itt nem arra célzok hogyan szereted)....őszinte leszek. néha komolyan még gumikesztyűvel se érnék hozzád. és ez most nem bántás, de nem tudom kiverni a fejemből, hogy a fél világ testnedve rajtad szárad.

becsülöm az őszinteséged, hogy elmondod mi a szitu és épp mit csinálsz, de ez rohadtul nem javít a helyzeten.
sosem fogom megérteni, hogy ezt a számomra szent, és fennkölt érzést hogyan tudod ilyen szintre alázni. tudom, hogy te nem így látod...és talán neked van igazad.
Így, igazodva a státuszomhoz, elmentem két nővel, rlz.

Többes szám

Szeretnék néha csak úgy lenni.
Hogy nem rohanok, nem őrülök meg, csak adhoc történésekben sodródom. Meddig bírnám? - merül fel a kérdés tétova agyamban.

Hétvégén a nyaralóba mentem, bátyámmal melóztunk, a sövénynek annyi, kerítés lesz.

Most meg munka, de nem szakadok meg, sőt...

A nők. Kicsit kiborítanak. V. bepasizott, kiesett a körből, vagy a háromszögből, vagy honnan. R. nyomul, képes lenne minden este feljönni a hegyre, de szükségem van egy kis szabadidőre. Szabadságra. Nem is tudom, mire. Aztán persze a második napon már minden bajom van, ha nincs.

A tüskés hölgynél rezeg a léc, szerintem nekem is, de nálam neki biztos. Ami nem megy, nem kell erőltetni, nagy igazság. Fel nem fogom, hogy tud valaki ennyire falat vonni maga köré, és ilyen szilárdan akadályozni, hogy bárki áttörje.

A vezér megint megtalált, hogy költözzek be a főépületbe; újfent megköszöntem a figyelmességet, és elhárítottam, nem tudom, meddig sikerült. Nem akarom, hogy szemmel tartsák, mikor megyek, jövök, ébredek, fekszem, ki jön, ki megy el, és hányszor.
Jó nekem ez a sarki apartman.

Ma újfent tárgyaltam a hivtallal, és már végre tényleg csak egy egyeztetés lesz, és mehet a dolog. Kíváncsi vagyok, itt hogyan honorálják majd az igyekezetet.

Otthon

Pénteken hazamentünk.

Klassz 3 nap volt. A ma reggel viszont tragikus.

Legszívesebben felköpnék, és aláállnék, pedig én mindent megettem, azzal az egy vokssal.

Most igazolódott be, hogy jól döntöttem, amikor minden meggyőződésem ellenére külföldre jöttem.

 

Mennyire

Milyen más lett volna, ha a régi után azonnal elkezdem ezt.

Hugival lassan egymás agyra megyünk. Azt mondja, üdítő számára, hogy nem csak "a pasi" hülye, hanem a többi férfi is. Mintha erre nem jöhetett volna rá eddig. Péntek reggel tépünk haza, jó lesz már. Igaz, nekem csak 3 nap, de nem is baj. Benézek majd régi helyre, és talán összefutok Evel, bár nem tudom, miről beszélhetnénk még.

A munka unalmas, lement a nagy hajtás, készülünk a tavaszi idényre. Napok alatt tűnt el a hó. Szomorú.

Ma olyan szuper thai csirkét kaptam a séftől, hogy kicsit túlettem magam, nem bírtam lemenni futni sem. Nyomtam egy szaunát, és annyi.

Nyuggertempó.

Powered by Blogger.hu