Baromi unalmas

Lehet, hogy csinálhatnám sokkal jobban... de így is élvezem minden pillanatát.

Még csak most tizenhét

Mármint, ennyi napja nem írtam. Rossz az, aki rosszra gondol. :)

Hát, a vacsora a vezérnél.. már ki is ment a fejemből, de szörnyen abszurd volt. Én voltam a helyi látványosság a gyönyörű házban. Amikor kicsit elvonultam a télikertbe, utánam jött  valaki, akivel nem keleltt volna ilyen szoros barátságot kötnöm. Na, nem az a laza félóra volt a baj, hanem az utána megütött kissé erőszakos hang. De szerencsére annak is vége.

V. kirúgta a pasit, így újra csatlakozott a játékhoz, és a múlt heti két kellemes félnap után a hétvégét lent töltöttem a völgyben. Illetve, csak a tegnapot, este BL-döntőt néztünk, vacsit rendeltünk, de egész nap ki sem mozdultunk a hálóból.

Ma pedig elugrottunk Udinébe, meglátogattam uh1-et, aki nagyon örült, és ezen örömében telepakoltuk a csomagtartómat, mert nyárra ki kell költöznie a koliból. :) Istenem, hogyan tudnak a nők ennyi holmit összehordani pár hónap alatt :) De egy tündér volt, elmentünk ebédelni és cukrászdába, televásároltam neki a hűtőszekrényt, megjavítottam a  zuhanycsapot és az ajtókilincset. A lányokkal olaszul beszéltek, amiből én marha keveset értettem, én a lányokkal németül, a kiscsajjal magyarul, szóval volt olyan kavalkád, hogy jajj.

Mi hárman pedig.. hát, kellemes. simán el tudok így lenni, béke van, és öröm. Kicsit furán nézhetünk ki, még akkor is, ha nyilvánosan diszkréten viselkedünk, vagy legalábbis törekszünk rá.

A tüskés hölgy továbbra is tüskés, hétvégére kifejezetten, de hétközben kellemesen elvagyunk. És van más is, de ő nagyon elkötelezett, hivatalból, de érzelmileg minden vonzza, ami nem megszokott. Még nem tudom, mi lesz.

 

Előszó

Vörösmarty, imádom

...
És folyton-folyvást ordított a vész,
Mint egy veszetté bőszült szörnyeteg.
Amerre járt, irtóztató nyomában
Szétszaggatott népeknek átkai
Sohajtanak fel csonthalmok közől;
És a nyomor gyámoltalan fejét
Elhamvadt várasokra fekteti.
Most tél van és csend és hó és halál.
A föld megőszült;
Nem hajszálanként, mint a boldog ember,
Egyszerre őszült az meg, mint az isten,
Ki megteremtvén a világot, embert,
E félig istent, félig állatot,
Elborzadott a zordon mű felett
És bánatában ősz lett és öreg
...

Van ennél szebb?

Iszonyú melós hét, de valahogy semmi örömöm nincs benne. Ilyen lehet nőgyógyásznak lenni a nyugdíjasotthonban.Mosolygok, meghallgatok, szívélyes vagyok, de nincs benne sok öröm.
Munkán túl pedig... futok, dolgozom a saját pályázaton, és halmozom a... na igen.  A szokásás barátságokon túl Márta is érdekes. Olyan magas labádkat dobál, hogy néha fáj elengednem. Minden reggelinél mellém ül, keresi a társaságom, gyönyörű a mosolya, a tekintete... de nem akarok munkahelyi szexet, kapcsolatot meg végképp nem.

Holnap vacsora a vezérnél, valami party-féle lesz náluk. Anniyra hiányzik, mint egy rendes hátbavágás, de sok választásom nem volt.

Haza kellene menni, csak néhány napra.

Változás

Döbbenetes erővel tört ránk a tavasz. A hétvégi 14, sőt, néha 16  fok ma 8 fokos csúcsra zuhant, és esik, és esik, és esik, és esik, és esik, és... megállás nélkül.

Hétvége. Döglöttem, szombaton vásárolni voltam, vasárnap meg stresszoldani. Estére már rosszul voltam a tétlenségtől.

A munka meg olyan, amilyen. Most, hogy ez a nagy fa, amibe a fejszét vágtam, kidőlt, kicsit érdeklődésemet veszítettem. Nem is tudom, mivel kellene kicsit feltuningolni a lelkesedésemet, vagy a munkaórákat. A kollegina ma kihozott a sodromból, és ajd' felrobbantam a visszatartott dühtől, de még egy rezdülés sem volt az arcomon.

Munka után elmentem szaunázni és masszázsra, és a felkínált ajánlatra kevés híján lecsaptam. Döbbenten álltam bizonytalanságom előtt. Stresszes vagyok, nah.

E. pedig... uhh, mihez kezdjek a helyzettel. Jönni akar, megbeszélni, de én már nem tudom meg nem történtté tenni az elmúlt 3 hónapot, és nem tudok túllépni azon, hogy elhagyott, és nem tudom feltámasztani azokat az érzésket, amelyeket elástam. És talán nem is akarom. Azt hiszem, túl vagyok rajta. Túl korán lettem túl. Ez bármikor megtörténne újra, és nem boríthatom fel az ő életét is.

Kóros

Annyira, de annyira álmos vagyok. Az előbb pár percet hunytam az íróasztalon könyökölve, de erős a motiváció, hogy átmenjek a szobámba és elnyúljak a melegben. Igen, a melegben, mert kint 16 fok van, szitáló esővel. Reggel olyan köd volt, hogy néha kétségeim voltak, jó irányba haladok-e a főépület felé.

Elkezdtem tegnap a C9-et, gondoltam, méregtelenítek egyet így tavasz lévén, de mocskos nehezen viselem. Az előbb betoltam egy zabszeletet...nem bírok koplalni.

Szinte minden hétre jut egy felfedezés... hiányzik a főzés. Olyan jó lenne este bemenni a konyhába, bekapcsolni a tv-t , hogy valami bugyuta bűnügyi sorozat zajára finomat alkossak.
Lehet hétvégén keresek lehetőséget, és grillezek a szabadban, feltéve, hogy nem szakad majd az eső.

Ma fél délelőtt parttalan vita.. ehh, nem vita, inkább megbeszélés a vezérrel. Kétségeim támadtak arról, vajon jól döntöttem-e azzal, hogy igazgatóból helyettessé avanzsáltam. Arról, hogy le tudom-e vagy le kell-e vetkőzni azt a mentalitást, amit tanultam, ami szerint vezettem, ami szerint jól és jövedelmezően vezettem egy félekkora hotelt.
Megint hívtak haza, most kicsit keletebbre, új, épülő szálloda. Legnagyobb a régióban. Mit mondhatnék? Hiszem, ha látom. Nem akarok ellopott (köz)pénzek miatt sz*rból épített várral kínlódni. Nem akarom a jövedelmem felét tahó vízvezetékszerelőknek ajándékozni, nem akarok új stadiont kórház helyett.

Viszont kertes házat akarok, kutyával. Az meg itt nem lesz. Sohase'.

Este békülés, így folyt. köv., de kicsit olyan, mint tojáshéjon lépkedni.

Három

... helyen eltörött láb nem túl épületes látvány. Azóta is a hideg ráz, brr.

Ezt leszámítva érdekes dolog a hegymászás, de a kockázat nem éri meg az élményt. Számomra.

Különben kellemes 4 nap, azzal együtt, hogy rommá gyalogoltam magam és eláztam párszor.

Holnap reggel meló, már rendesen hiányzik.

Az istenhozzád klasszikusa:
Jó ember vagy, ***, egy nagyon elb*szott lélekkel...

Köszönöm. Ismét.

 

Powered by Blogger.hu